Functies ASVA Bestuur 19|20

Voor het bestuur 19|20 zijn we op zoek naar een voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, penningmeester, algemeen bestuurslid AKvV en algemeen bestuurslid Marketing en Communicatie. Ook is er dit jaar voor het eerst een open functie die je zelf kan invullen. Meer informatie over de functies vind je hier.

VOORZITTER

De voorzitter is het gezicht en de woordvoerder van ASVA. Als voorzitter onderhoud je goed contact met alle externe partijen waar ASVA mee te maken heeft. Je staat de pers te woord en je spreekt regelmatig uit naam van ASVA bij evenementen of debatten. De voorzitter is altijd op de hoogte van wat er speelt op het gebied van onderwijs en huisvesting, hiervoor houd je de media goed in de gaten. Op deze manier zorg je ervoor dat het belang van de Amsterdamse student overal duidelijk gehoord wordt.

VICEVOORZITTER

De vicevoorzitter is verantwoordelijk voor het functioneren van de organisatie. Kort gezegd zorg jij er dus voor dat zowel het bestuur als de activo’s optimaal kunnen werken. Verder houd je sollicitatiegesprekken als er nieuwe medewerkers aangenomen moeten worden en zit je de bestuursvergaderingen voor. Als vicevoorzitter ben je dus grotendeels verantwoordelijk voor hoe het er bij ASVA intern aan toe gaat.

SECRETARIS

Als secretaris beheer je de informatiestromen en zorg je dat informatie op de juiste manier gecommuniceerd wordt. Dit betekent dat je de website up-to-date houdt, berichten op Facebook en Twitter zet en regelmatig nieuwsbrieven en persberichten schrijft. Daarnaast notuleer je de bestuursvergaderingen en zorg je ervoor dat documenten goed worden gearchiveerd.

PENNINGMEESTER

De penningmeester van ASVA heeft eigenlijk vier taken. Naast boekhouder ben je planner (je analyseert de financiële gegevens en stelt de begroting en financiële plannen voor), financieel directeur (je neemt beslissingen en verantwoordt deze) en controller (je staat inkomsten en uitgaven toe binnen de vastgestelde begroting). Kort gezegd houdt de functie van penningmeester in dat je overal bij betrokken bent, omdat je ervoor moet zorgen dat iedereen rekening houdt met de financiële kant van de vereniging.

ALGEMEEN BESTUURSLID AKVV

Het algemeen bestuurslid neemt zitting in het bestuur van de AKvV (Amsterdamse Kamer van Verenigingen), de koepelorganisatie van 25 Amsterdamse studentenverenigingen. Hierdoor vorm je de brug tussen ASVA en de AKvV. Deze functie is daarmee een interessante mix van studentikoziteit en inhoud. Naast je bestuursfunctie bij de AKvV heb je binnen ASVA veel ruimte om verschillende portefeuilles op te pakken.

ALGEMEEN BESTUURSLID MARKETING EN COMMUNICATIE

Als bestuurslid marketing en communicatie ben je verantwoordelijk voor alle promotie van ASVA. Je staat aan het hoofd van het infoteam van ASVA dat verder bestaat uit de vormgever, de fotograaf, de webdesigner en de hoofdredacteur. Samen met het infoteam bedenk je spraakmakende campagnes, ontwerp je prikkelend promotiemateriaal en bedenk je hoe ervoor kunt zorgen dat de boodschap van ASVA alle studenten bereikt. Het infoteam zorgt ervoor dat de inhoudelijke boodschap van ASVA zo sterk mogelijk naar buiten wordt gebracht.

CREËER EEN NIEUWE FUNCTIE!

De dagelijkse werkzaamheden van een ASVA-bestuurslid zijn zeer divers. Je bent niet dagelijks bezig met je functiespecifieke taken en deze zijn ook anders te verdelen over andere bestuursleden. Herken je je toch niet niet in één van deze functies, maar ben je wel enthousiast over een bestuursjaar bij ASVA? Laat je dan niet afschrikken! Tijdens de sollicitatieprocedure kijken we naar al jouw eigenschappen en kwaliteiten. Dit jaar wordt het ook mogelijk om op maat een nieuwe functie te creëren.

Meer informatie over deze vacature vind je hier.