Organisatorisch medewerker diversiteit, inclusie en dekolonisatie

ASVA breidt haar team Diversiteit, Inclusie en Dekolonisatie uit! De toegankelijkheid en inclusie van Amsterdam en haar onderwijsinstellingen zijn een kerndoel voor ASVA. Kom jij ons helpen deze doelen te waarborgen?

In deze functie hou je je bezig met de diversiteit, inclusie en dekolonisatie als onderwerp binnen ASVA zelf, maar ook binnen de onderwijsinstellingen. Je werkt in een team met onze inhoudelijk medewerker diversiteit en inclusie, die meer rapporten leest en beleidsmatige doelen opzet, en twee van onze bestuursleden.

Wat zoeken wij?

  • Iemand die enthousiast is om veranderingen aan te brengen op het vlak van diversiteit, inclusie en dekolonisatie.
  • Iemand die graag contact legt met verschillende organisaties.
  • Iemand die graag evenementen organiseert over diversiteit, inclusie en dekolonisatie.

Als organisatorisch medewerker Diversiteit, Inclusie en Dekolonisatie werk je 4 uur per week. Daarnaast heb je enkele vrijwilligersuren per maand, voor bijvoorbeeld het bijwonen van een ALV of actie.

Ken jij de platforms en actiegroepen tegen discriminatie in Amsterdam van binnen en van buiten? Wil jij je hard maken voor een inclusiever hoger onderwijs en een inclusievere ASVA? Kortom: ben jij onze nieuwe organisatorisch medewerker Diversiteit, Inclusie en Organsatie? Dan is ASVA op zoek naar jou!

Mail voor meer informatie of solliciteer direct door je cv en een motivatiebrief te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl. De sollicitatiedeadline is 13 juli.

Wij moedigen met name personen van kleur en personen uit andere gemarginaliseerde groepen aan om zich te kandideren – ook als je niet het gevoel hebt alle criteria precies te halen. Het is voor ons belangrijk om als organisatie een representatief beeld van studerend Amsterdam te vormen. We erkennen dat deze vacaturetekst deels voortvloeit uit onze vooraannames; hoewel we dit proberen recht te zetten, erkennen we dat dit niet altijd mogelijk is.