Organisatorisch medewerker diversiteit en inclusie

ASVA breidt haar team Diversiteit en Inclusie uit! De toegankelijkheid en inclusiviteit van Amsterdam en haar onderwijsinstellingen zijn een kerndoel voor ASVA. Kom jij ons helpen deze doelen te waarborgen?

In deze functie hou je je bezig met de diversiteit en inclusie als onderwerp binnen ASVA zelf, maar ook binnen de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam. Dit doe je bijvoorbeeld door evenementen te organiseren, contact te onderhouden met gerelateerde organisaties en de onderwijsinstellingen en acties op te zetten. Je werkt in een team met onze inhoudelijk medewerker diversiteit en inclusie, die meer rapporten leest en beleidsmatige doelen opzet, en twee van onze bestuursleden.

ASVA is op zoek naar een kritisch persoon met verstand van de zaak en die enthousiast is over het
aanbrengen van verandering op dit vlak. Het is een pré als je ondernemend bent qua het contact leggen met verschillende organisaties, zodat ASVA haar netwerk nog verder uit kan breiden en meer groepen in haar activiteiten een platform kan bieden. Als organisatorisch medewerker Diversiteit en Inclusie werk je 6 uur per week, waarvan 4 uur betaald en 2 uur vrijwillig.

De ASVA studentenunie is de studentenvakbond van Amsterdam en vervult veel verschillende taken.
ASVA spreekt met de gemeente, universiteiten, hogescholen en landelijke partijen over onderwijs,
studentenhuisvesting en openbaar vervoer. ASVA biedt studenten ook diensten aan, zoals goedkope fietsen en gratis rechtshulp. ASVA is een organisatie voor en door studenten.

Ken jij de platforms en actiegroepen tegen discriminatie in Amsterdam van binnen en van buiten? Wil jij je hard maken voor een inclusiever hoger onderwijs en een inclusievere ASVA? Kortom: ben jij onze nieuwe organisatorisch medewerker Diversiteit en Inclusie? Dan is ASVA op zoek naar jou! Mail voor meer informatie of solliciteer direct door je cv en een motivatiebrief te sturen naar vicevoorzitter@asva.nl.