ASVA 75 JAAR!

Reünie

Donderdag 13 mei is de grote ASVA 75jaar online reunie op https://spatial.chat/s/asvareunie! Het begint om 19:30 (inloop) en duur tot zo lang als er mensen blijven kletsen!

De locatie is alvast opengesteld zodat je al kan rondkijken hoe deze online omgeving werkt. Hij is voorzien van ruimten die het makkelijk maken om generatiegenoten weer te ontmoeten, of juist eens een lichtje op te steken bij mensen die voor of na jou kwamen!

In de officieelste cirkel is de ASVA getrouw een inhoudelijk programma. Van 20:00 tot 22:00 gaat Natasja van den Berg (OBAS t/m Studentenunie, jaren’90) met voorzitters uit heden en verleden in gesprek. Je kan daar zo in- en uitlopen en online mee discussiëren.

Kijk hier voor het programma!

Vrijheidslunch

De vrijheidslunch heeft reeds plaatsgevonden en was een succes. Dank aan iedereen die aanwezig was!

Op 5 mei om 13:00 organiseert ASVA een vrijheidslunch voor besturen van studie- en studentenverenigingen. De ASVA Studentenunie is vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht en in het thema van het lustrum “75 jaar ASVA, 75 jaar strijd”, zal deze lunch in het teken staan van het studentenleven na de oorlog en de rol die vrijheid hierin speelt. Er zullen sprekers zijn die over dit thema komen spreken en deelnemers zullen zelf in gesprek gaan over welke vrijheden zij als student ervaren. De lunch tijdens dit programma zal volledig door ASVA verzorgd worden. 

Geschiedenis speurtocht

In 75 jaar heeft ASVA al vele activiteiten, protesten en andere evenementen georganiseerd. Om een stapje terug in de tijd te gaan organiseert ASVA op maandag 25 mei een speurtocht door de rijke geschiedenis van Amsterdam. In teams van vier personen gaan jullie opdrachten uitvoeren op plekken waar ASVA acties georganiseerd heeft.

Wil jij meer weten over AVSA of heb je zin om een dagje door Amsterdam te fietsen met je vrienden? Schrijf je dan in via deze link en probeer met jouw team als eerste de speurtocht te voltooien!

Lustrumborrel fest

Na al dat binnenzitten is het dan eindelijk zo ver. Op zaterdag 29 mei sluiten we het Lustrum af met onze eerste fysieke borrel van het jaar! Van 13:00 tot 18:00 borrelen we bij Café Fest en deinzen we mee op een supervette Silent Disco. De eerste twee drankjes krijg je van ons! Meld je snel aan, want VOL=VOL
Wij houden ons streng aan de coronamaatregelen. Dat betekent dat je met z’n tweeën op 1,5 meter afstand aan een tafel zit. Ook betekent dat dat we je vragen thuis te blijven als je (lichte) klachten hebt.

Aanmelden kan hier!