ASVA 75 JAAR!

Reünie

Laat hier je gegevens achter voor de reünie ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de ASVA Studentenunie. Een leeftijd bereiken van 75 jaar als vereniging is natuurlijk niet niets. Om deze mijlpaal te kunnen vieren zal er een reünie georganiseerd worden. De reünie zal georganiseerd worden op 13 mei via een digitale omgeving, welke later nog bekend zal worden gemaakt via de mail. Ben je een oud-ASVAat en lijkt het jou leuk om te kijken wat er met ASVA is gebeurt door de jaren heen? Laat dan hier je contactgegevens achter en ontvang de link later in je mail!

Vrijheidslunch

Op 5 mei om 13:00 organiseert ASVA een vrijheidslunch voor besturen van studie- en studentenverenigingen. De ASVA Studentenunie is vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht en in het thema van het lustrum “75 jaar ASVA, 75 jaar strijd”, zal deze lunch in het teken staan van het studentenleven tijdens en na de oorlog en de rol die vrijheid hierin speelt. Er zal een spreker zijn die over dit thema komt spreken, deelnemers zullen zelf in gesprek gaan over welke vrijheden zij als student ervaren en ook zal er een ASVA-alumni aanwezig zijn om protestliederen te zingen. De lunch tijdens dit programma zal volledig door ASVA verzorgd worden. 

Tijdens de vrijheidslunch zullen alle maatregelen die vanuit het RIVM gelden nageleefd worden. Op dit moment gaan we er vanuit dat er dertig deelnemers bij de lunch aanwezig kunnen zijn. Wil jij één van die deelnemers zijn? Meld je hier dan snel aan!

Geschiedenis speurtocht

In 75 jaar heeft ASVA al vele dingen georganiseerd. Om een stapje terug in de tijd te nemen organiseert ASVA op maandag 10 mei een speurtocht door de rijke geschiedenis van Amsterdam. In teams van vier personen gaan jullie opdrachten uitvoeren op plekken waar ASVA acties georganiseerd heeft.

Wil jij meer weten van AVSA of heb je zin om een dagje door Amsterdam te fietsen met je vrienden? Schrijf je dan in via deze link en probeer met jouw team als eerste te speurtocht te voltooien!